Landsskytterstevnet

Lørdag var den offisielle åpningen av Landsskytterstevnet 2022 i Bodø. Med mye god skyting og ikke minst masse sosialt samvær.


Pin Pa Moodboard

5 skyttere fra Forr skytterlag tar tur turen dit for å representere Forr skytterlag i år.

. HK416 M Artilleribataljon - Klasse. Vi gleder oss til å se dere i Bodø. Voss skyttarlag er tildelt Landsskyttarstemnet 2023 Det frivillige Skyttervesen DFS sitt største og mest kjente arrangement er Landsskyttarstemnet LS.

Ended Jul 30th at 1100 AM. Lørdag 30juli starter landsskytterstevnet i Bodø. Her finner du al du trenger å vite om LS-22.

Jon Granlund fra Nannestad er alene i tet i V55 med 248 poeng. Albert Jakobsen 13 har festet øynene på målet. Landsskytterstevnet i 2022 skal være på Bestemorenga i Bodø fra 30.

Folk har strømmet til fra hele landet for å delta på stevnet. August skal rundt 3000 deltakere i ilden under Landsskytterstevnet i Bodø. 2 days agoGode skyteprestasjoner av valdriser på Landsskytterstevnet i Bodø TIL FINALE.

August er Bodø stedet å være for en skytter. Påmeldingen er i gang og det blir en. Her er oversikt over feltopplegget under årets LS.

Det er satt opp boder fra forskjellige lokale aktører der folket kan handle seg mat og. Bjarne Muri vant Olsokstemnet til Hornindal og Markane. Børsa har stort sett stått urørt i 27 år Holder maskineriet i gang på grovfelten.

Anne Birgit Dokken 15 fra Nordre Land skytterlag sørget for den første lokale triumfen under årets Landsskytterstevne da hun tok gullet i skogsløp med skyting i klasse eldre rekrutt for jenter. I nyere tid arrangeres Landsskytterstevnet i forskjellige landsdeler etter en turnusordning som vedtas av Skytterstyret. Det åpnes for påmelding gjennom Mitt DFS 2.

1 day agoDet ble en ellevill dag for Ringsaker-skytterne under landsskytterstevnet i Bodø. Landsskytterstevnet 2022 Bodø. Juli fram til fredag 5.

Vi hadde fra en til fem deltagere på disse stevnene. Eva Karin Tilset stortrives i skyttersporten her i Bodø etter hennes første skyting. Norges Skytterstyre har invitert samlagene til informasjonsmøte på Bestemorenga førstkommende lørdag.

Vi har vært igjennom sommerens store stevnehelg med Sierracup og Våpensmiacup stevner som mange benytter som oppkjøring til Landsskytterstevnet. 123 rows Landsskytterstevnet er Det frivillige Skyttervesens mesterskapskonkurranse i baneskyting og feltskyting med rifle. Det ble omtrent helmaks og det skjedde på det rette stevnet Meldte seg på i siste liten.

Nå er hun på Landsskytterstevnet i Bodø. Landsskytterstevnet er i gang i Bodø og det var ikke fritt for gode innertiere av lokale skytter på åpningsdagen. Organisasjonen sitt øvste organ Skyttartinget har vedteke at Landskyttarstemnet skal gå på.

By Monica Rosvoll 5. Lørdag kveld ble skogsløp i skyting sprint og stafett avviklet i Valnesfjord. Sjefen sjøl om jakten på en plass i Kongelaget.

Anne Birgit Dokken viste muskler og løp fra konkurrentene til NM-gull i skogsløp med skyting. Landsskytterstevnet 2020 som skulle vært arrangert på Elverum 714. Previous story Resultater Samlagstevnet felt 2022.

For nyheter og oppdatert informasjon følg hjemmesiden til DFS. Under følger en oversikt over oppropstider for bane og feltskyting for disse. MaiLaget av Koment for Det frivillige Skyttervesen.

D Det frivillige Skyttervesen Landsskytterstevnet 2022 - dag 1. Finale klasse V55 bane. Påmeldingen til Landsskytterstevnet 2022 åpner 2.

Next story To veteraner med full klaff under årets Baneåpning. Sindre Nordvik fra Brumunddal og Ole Magnus Bakken fra Brøttum leverte fantastisk skyting. Så må det sies at våre og forsåvidt andre skyttere ikke var så ivrige på oppkjøringen.

Arne Rogne som skyter for Øystre Slidre skytterlag skjøt fullt hus 250 med ni innertiere og er dermed kvalifisert for finalen i klasse Veteran 73 som går onsdag. Det deltek det ca. Les mer Norsk Skyttertidende Kjører infomøte med samlagene.

Konkurransen er arrangert siden 1893 og samler årlig mange tusen skyttere på alle nivåer fra hele landet. Sortland hadde for øvrig landsskytterstevnet i 1925 på. D Det frivillige Skyttervesen.

103 KB 10 451 ord - 30. Landsskytterstevnet 2022 - dag 1. 5000 skyttarar kvart år og med familiar samlar 12-15000 menneske seg til denne årlege skyttarfesten.

Firebarns-moren på Oppdal startet med baneskyting under Landsskytterstevnet i Førde i 2017 da i klassen Nybegynner voksen. Du skal vel til Landsskytterstevnet i Bodø. Mai og påmeldingsfristen er 15.

Siden Landsskytterstevnet i 2019 har Norges Skytterstyre og Skyttertinget vedtatt flere endringer som gjelder fra årets LS i. Gå til sidens hovedinnhold Bli abonnent Logg inn. I Sandstranddalen er en skytebane.

Landsskytterstevnet 2022 - dag 1 on Livestream. Landsskytterstevnet er i gang i Bodø og det var ikke fritt for gode innertiere av lokale skytter på åpningsdagen. Eva Karin Tilset 56 har latt seg inspirere av skyttersporten.

SHK4161 M Bjørnen Skytterlag - Klasse.


Pin Pa Moodboard


Pin Pa Moodboard

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel